Hanging of the exhibition: final thoughts

Overall, I am pleased with my addition to our final exhibition as I feel that my design was displayed clearly and concisely- whilst not looking over complicated. Through careful measuring of spacing and heights, I was able to create an overall presentation which linked together cohesively.I am happy with the location of my space, as it was in the opening once the observer turns the corner in the exhibition space. This allowed me to have a big expanse of wall which one could see my work from a distance- enable the entire collection of sheets and models to be seen as one. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s